Cookies og personvern

Personvern, persondata og informasjonskapsler

Hvem vi er

Nettadressen er: malerstuenbygg.no

Firmaet Malerstuen Bygg AS leverer tømrer- og snekkertjenester på østlandet i Norge.

Daglig leder er Nicklas Malerstuen.

Hvilke persondata som samles inn

Informasjon du fyller inn i våre kontaktskjema blir ikke delt med andre, og kun lagret for videre kommunikasjon ang samarbeid. Denne informasjonen slettes om vi ikke lenger har et kunde-/leverandørforhold.

Fakturainformasjon lagres ettter regnskapsloven.

Vi bruker informasjonskapsler (Cookies) fra Google Analytics. Dette for å analysere besøk på nettsidene slik at de kontinuerlig kan oppdateres og forbedres etter brukernes behov.

De kan også bidra til å møte dere kunder på en bedre måte, f eks at du slipper å se samme annonsene flere ganger når du allerede har vært på et nettsted, eller motsatt, at du i Google får annonser fra et nettsted du har besøkt.

Fordelen for deg er at du får annonser fra nettsteder du i utgangspunktet kanskje har vært interessert i innhold fra.  Når du vil slippe dette, kan du fjerne lagrede informasjonskapsler i nettleseren.

Mer om informasjonskapsler og hvordan du eventuelt fjerner disse, kan du lese om på hos Google.

3. parts leverandører

Malerstuen Bygg AS vil ikke dele ditt navn og e-post videre med andre 3.parts leverandører enn ansvarlig for nettsidene, bMarketing AS.

Innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. video). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet
Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet (som f. eks YouTube).